Vlaanderen - België
[email protected]

24/7 BESCHIKBAAR
0478 400 100

Onze 7 beloftes

Als u voor ons kiest, garanderen we dat wij van uw website een succes maken. Dat is beloofd! Met onze 7 beloftes aan u mag u gerust zijn van het eindresultaat.

1. Een professionele website

Uw website is uw digitaal visitekaartje. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling helemaal goed zit. Maar we houden het ook graag eenvoudig. Al die toeters en bellen - die hebt u echt niet nodig om professioneel over te komen. En leiden vaak af van wat écht belangrijk is.

2. Een scherpe prijs

Toeters en bellen kosten trouwens onnodig veel geld. Dure extraatjes maken alles onnodig duur. Terwijl wij met onze standaardpakketten net heel betaalbare websites aanbieden. Uiteraard is maatwerk ook een optie. Bent u benieuwd naar onze tarieven?

3. Transparante (prijs)afspraken

Aan ons weet u wat u hebt en wat u kan verwachten. Van het eerste gesprek tot de oplevering van uw website. Wij hanteren duidelijke (prijs)afspraken: het bedrag op je offerte is het bedrag op de eindafrekening. We werken dan ook volgens een duidelijk plan van aanpak.

4. Persoonlijk contact

Persoonlijk contact staat centraal in onze manier van werken. Bij ons bent u geen nummer. Wij kennen al onze klanten persoonlijk.

5. Wij staan altijd voor u klaar

Wij zijn altijd en overal bereikbaar. Zit u met een vraag? Bel ons dan even op 0478 400 100. Wij zorgen zo snel mogelijk voor een antwoord. Ook buiten de kantooruren mag u ons contacteren!

6. Een makkelijk te beheren website

Even snel iets aanpassen op uw site? Uw klanten laten weten dat u op verlof bent, bijvoorbeeld? Dat kan u makkelijk zelf, ook al bent u niet zo handig met computers. Ons beheersysteem is super eenvoudig. En als u er toch niet uitraakt: denk dan aan punt 5.

7. Wij begrijpen u

Dat is waar we goed in zijn! Wat denkt u? Zitten we eens samen rond de tafel?

Helpdesk contact

Onze troeven

  • Professionele websites
  • Gemakkelijk zelf aan te passen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen maandelijkse kosten
  • Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar
    0478 400 100