Vlaanderen - België
[email protected]

24/7 BESCHIKBAAR
0478 400 100

Scherpe prijzen, duidelijke afspraken

Aan ons weet je wat je hebt. In tegenstelling tot communicatiebureaus proberen we jou geen dure extraatjes te verkopen. En in tegenstelling tot andere websitebouwers zijn er bij ons geen verborgen kosten.

Scherpe prijzen

Bij ons krijg je een degelijke en professionele website aan een scherpe prijs. We houden onze prijzen laag door te focussen op wat jij precies wilt. Zonder al die overbodige en dure toeters en bellen. Kijk en vergelijk gerust - onze prijzen zijn bij de scherpste op de markt.

Duidelijke afspraken

De prijs op onze offerte is de prijs die je betaalt. Niet meer, niet minder. Onze verkoper schotelt jou een overzichtelijke bestelbon voor. Zo is het meteen klaar en duidelijk wat je precies van ons mag verwachten. En wat er in onze prijs zit en wat niet. 

1 malige aanmaak-kost
1 malige aanmaak-kost

Alles klaar en duidelijk op onze één-A4-bestelbon. Heel overzichtelijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Geen verborgen kosten dus.

Lees meer...
Geen maandelijke kosten
Geen maandelijke kosten

Wij geloven niet in maandelijkse abonnementen. Want zo verliest u het overzicht op het totale kostenplaatje. En dat willen we absoluut vermijden!

Lees meer...
Update
Update

Het uitzicht van je website na een tijdje beu en wil je wat aanpassingen doen? Of wilt u extra advies van u projectmanager? Dat kan allemaal.

Lees meer...
Support
Support

U betaalt jaarlijks een klein en eerlijk bedrag voor het onderhoud, de hosting en onbeperkte ondersteuning bij het aanpassen van uw website.

Lees meer...

Helpdesk contact

Onze troeven

  • Professionele websites
  • Gemakkelijk zelf aan te passen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen maandelijkse kosten
  • Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar
    0478 400 100