Een website op maat = een aanpak op maat

Uw website is uw digitaal visitekaartje. Hij moet potentiële klanten overtuigen en je bestaande klanten aan u binden. Uw toekomstige website moet dus helemaal af zijn. Iets wat wij van Webb Solutions maar al te goed beseffen. Bij ons geen half werk, maar een aanpak waar persoonlijke begeleiding centraal staat.

Tijdens een eerste gesprek legt onze verkoper u alles in detail uit. Dat begint met een korte voorstelling: wie zijn wij van Webb en hoe werken we? Maar wees gerust: we houden het kort. Omdat we natuurlijk zoveel mogelijk over u en uw bedrijf willen weten. En wat wij voor u kunnen betekenen. Het gesprek eindigt met een duidelijke offerte. Zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten. En precies weet wat u krijgt voor uw centen.

Eén aanspreekpunt

Tevreden met wat u hoort en ziet? Top! Dan beginnen we aan het echte werk. Of beter: dan begint onze project manager samen met u aan het echte werk. Hij wordt uw vaste aanspreekpunt tijdens het hele traject.

Hij brengt uw wensen in kaart en brengt uw verlanglijstje tot leven. De juiste teksten, een knap design, de juiste beelden: uw project manager regelt het allemaal. En stopt pas als u 100 % tevreden bent.

Wij staan altijd voor je klaar

Ten slotte toont hij u hoe u zelf uw site makkelijk en snel kan aanpassen. Toch nog een vraag? Uw project manager staat voor u klaar. Even niet bereikbaar? Onze helpdesk is dat wel - 24/7.