PROFESSIONELE WEBSITES

Wij hebben al heel wat tevreden klanten in de provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen en Limburg. Dat lukt ons alleen maar door op en top professioneel werk af te leveren. Wees dus maar gerust: uw toekomstige website is in bekwame handen. Hoe hij er uiteindelijk zal uitzien, hangt helemaal van u af. Maar hiervan mag u sowieso al zeker zijn:  

1. Overzichtelijk

Wij houden van eenvoudig. Want dat betekent ook duidelijk en overzichtelijk. Wij willen dat het voor uw klant meteen duidelijk is wat hij moet doen. Of dat nu een folder bestellen is, contact met u opnemen of op de hoogte blijven van uw laatste nieuwtjes.

2. Mooi

Maar eenvoudig betekent zeker niet hetzelfde als saai. Integendeel. Onze graficus zorgt ervoor dat uw website er helemaal top uitziet. Als u wilt, maken wij voor u zelfs een absoluut unieke lay-out. Tot de lettertypes toe!

3. Mobiel-vriendelijk

Heel wat van uw (toekomstige) klanten surfen met hun smartphone en/of tablet. Uw toekomstige website past zich automatisch aan. Zo krijgt elke bezoeker de voor hem optimale versie te zien. Handig!

4. Gepersonaliseerd

Kleuren, lettertypes, foto's... u hebt het laatste woord. Wij zorgen ervoor dat uw website perfect aansluit bij uw bedrijf en waarvoor het staat. Niet meteen een idee welke richting u uit wilt? Onze project manager staat u bij met raad en daad...

Benieuwd hoe jouw toekomstige website eruit kan zien?